/ Bellesa / Tots els consells per cuidar la pell a la primavera

Tots els consells per cuidar la pell a la primavera

Ja està aquí la primavera i amb ella els abrics i les bufandes tornen a l’armari. Abans que comencis a gaudir del bon temps, recorda que la teva pell ha estat amagada sota capes de roba durant mesos i per tant, es troba desprotegida per afrontar els primers raigs de sol. Si no vols que la primavera et deixi petjades en la pell només has de seguir unes cures molt bàsics. Aquests són els nostres consells per cuidar la teva pell a la primavera.

Tot i que la neteja i hidratació diària són dos les cures mínimes per tenir la pell en bon estat, durant l’hivern solem “descuidar-la” una mica. El resultat d’aquests “oblits” és una pell resseca, apagada i amb una important quantitat de cèl·lules mortes que impedeixen la seva correcta oxigenació i li resten part de la seva bellesa natural.

La pell es regenera constantment. Aquest procés natural de renovació cel·lular dura uns vint dies i consisteix a eliminar les cèl·lules mortes que queden a la superfície cutània. No obstant això, hi ha múltiples factors (clima, pol·lució, tabac, malalties, manca de cures cosmètics o el pas dels anys) que poden alentir aquest procés natural. Per evitar que aquestes cèl·lules s’acumulin a la capa còrnia i impedeixin l’oxigenació de la pell, has d’ajudar-la amb gels exfoliants que afavoreixin la descamació i tractaments oxigenants que li retornin la seva vitalitat. Tant la cosmètica d’ús diari com els tractaments realitzats en cabina tenen la missió d’activar la respiració cel·lular, neutralitzar l’acció dels radicals lliures i tornar-li la vitalitat.

Un tractament per a cada edat
Totes les pells necessiten una injecció d’energia en aquesta època de l’any, però en funció de l’edat i del tipus de pell necessitarem un tractament determinat.

En pells joves
Durant l’adolescència i joventut solen aparèixer barbs i punts negres a causa de l’augment de mida de la capa còrnia de la pell a la vora del fol·licle pilós. Per evitar la seva antiestètica aparició i mantenir la bellesa de la pell, a més d’una neteja diària i una exfoliació profunda, cal hidratar i protegir-la amb productes que no continguin ni greixos ni olis en la seva composició.

A partir dels 25 anys
A partir d’aquesta etapa, a més de les atencions bàsiques, haurien de realitzar tractaments vitaminats en cabina. El protocol comença amb una neteja i exfoliació, un massatge amb un concentrat aromàtic vaporitzat, digitopressió amb olis essencials i una màscara. Com a toc final s’aplica una crema rica en vitamina C per aportar elasticitat a la pell.

Sobre els 35 o 40 anys
Amb el pas del temps, les necessitats van canviant pel que a més d’oxigenar la pell, cal proporcionar vitalitat i lluminositat extra. Un dels millors tractaments és una combinació d’àcids làctic, glicòlic i cítric que exfoliarán la pell, activen el metabolisme cel·lular i afavoreixen la retenció d’aigua a nivell epitelial per mantenir el seu equilibri hídric.

La maduresa
Els tractaments d’oxigenació són essencials per tornar el to i la vitalitat perduda. Neteja i peeling són el primer pas per aconseguir una pell radiant, però necessitarem l’ajuda de cosmètics i aparells especialitzada per transportar oxigen a les cèl·lules, que comencen a alentir les seves funcions. Aquesta acció oxigenant i dexintosicante dels cosmètics juntament amb l’ajuda regenerant del massatge recupera l’acció metabòlica de la pell perquè es torni més activa i mostri la seva bellesa natural.

Font: AMIC/Belleza Activa

 

guapa-primavera-2015

 

Comments are disabled

Comments are closed.