/ Bellesa / Pentinats i maquillatges del 080 Barcelona Fashion

Pentinats i maquillatges del 080 Barcelona Fashion

La setmana passada es va celebrar la nova edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.
L’escenari escollit per a l’ocasió -canvia cada edició- va ser el preciós recinte modernista de Sant Pau, que va acollir 32 desfilades, entre dissenyadors i marques. En el backstage, van tornar a estar presents els equips de Redken i TeenTrends by Raffel Pages a càrrec de la perruqueria. Per al maquillatge, es va comptar per primera vegada amb la signatura NYX Professional Makeup.

Dos dels estils més bonics i que pots traslladar fàcilment al teu dia a dia van ser els de Escorpion i Ze García. A continuació, et donem les claus dels dos pentinats i maquillatges perquè et converteixis en una autèntica model.

ESCORPION
Pentinat
Les trenes segueixen sent protagonistes en les passarel·les de moda, com demostra aquest pentinat amb el qual la marca va voler reflectir a una dona forta, optimista i plena de vida. Per recrear el pentinat:

 • Primer treballa la cabellera amb ajuda de les eines de calor per aconseguir un acabat extra llis i controlat. Com a base del pentinat, els estilistes van utilitzar Velvet Gelatine 07 perquè ajuda a polir el cabell i potencia l’adherència.
 • Raspalla el cabell i realitza una cua alta i tirant, més amunt de la coroneta. Subjecta amb una goma de color similar al del cabell.
 • Realitza una trena de tres caps ferma, per aconseguir un acabat molt definit. Per fixar el look, ells van utilitzar Rewind 06, una pasta flexible que s’aplica a la mà per, a continuació, treballar cada floc i evitar que quedin pèls solts.
 • Finalitza la trena amb una goma invisible i deixa l’extrem solt d’uns 4 cm. L’equip d’estilistes va aportar fixació i brillantor amb Quick Dry 18. Per a un extra de brillantor polvoritzar amb Outshine02.

Tots els productes utilitzats són de Redken.

Maquillatge
Per la seva banda, l’equip de NYX Professional Makeup, liderat per Silvia Pellisa, va crear un maquillatge minimalista i afavoridor en tons càlids i torrats, un rostre resplendent i llavis préssec. Per recrear el maquillatge:

 • ROSTRE: Hidrata i prepara la pell amb Hydratouch Oil Primer. Aplica Total Control Drop a la cara, creant una base de cobertura translúcida. A continuació, marca una mica el pòmul, ben difuminat i integrant amb la base, utilitzant SFX Crème Colour Marró. Per acabar, utilitza en els pòmuls l’il·luminador en barra Bright Idea 04 Petal Rose.
 • ULLS: En la parpella superior difumina creant un efecte Smokey subtil amb l’ombra canyella de la paleta In Your Element Earth fins a la cella. Pentina i fixa les celles amb Control Freak.
 • LLAVIS: Maquilla’ls amb Butter Lipstick Fireball.

Tots els productes utilitzats són de NYX Professional Makeup.

ZE GARCÍA
Pentinat
Sens dubte, va ser la desfilada més mediàtica de totes ja que va comptar, com a models, amb les influencers més reconegudes del nostre país, com Dulceida i Laura Escanes. En aquesta ocasió, el dissenyador es va decantar per un look glamurós, natural i ple de sensualitat, que evocava a les dives dels anys 50. Per recrear el pentinat:

 • Abans de començar, texturiza el cabell. L’equip d’estilistes va utilitzar l’escuma lleugera Full Effect, que aporta volum i consistència al pentinat.
 • Divideix el cabell per seccions i marca ones amb l’ajuda d’unes tenalles. Totes han d’anar en la mateixa direcció per aconseguir aquest efecte polit de l’ona tipus anys 50. Després, pentina la cabellera cap enrere per unificar l’ona.
 • Quan tinguis ben definides les ondulacions, recull tres seccions de cabell de la part superior del cap i carda-les subtilment per aconseguir un look amb més força i cos. Aquí pots afegir una mica de fixació per perllongar l’efecte i la definició durant més temps.
 • Part de la cabellera es recull darrere de l’orella i es marca una ratlla lateral perfecta i elegant que deixa caure el pèl a un costat.
 • El toc final es va aconseguir amb la laca Quick Dry 18, que fixa sense endurir i aporta brillantor. Només es necessita una petita quantitat de producte per preservar l’efecte natural.
 • Per acabar, afegeix unes pinces per sostenir les ones frontals, sense que aquestes afegeixin pes i protegint el cabell amb una paper protector per no deixar marques. Després, retira les pinces, passa els dits i retoca perquè quedi una cabellera molt solta i amb moviment.

Tots els productes utilitzats són de Redken.

Maquillatge
Per al maquillatge, es va apostar per un efecte fumat, elegant però amb un aire renovat, d’acord amb la generació milennial que va inspirar la desfilada. Per recrear el maquillatge:

 • ROSTRE: Hidrata i prepara la pell amb Hydratouch Oil Primer. Aplica Total Control Drop a la cara, creant una base de cobertura translúcida. Matisa amb HD Studio Finishing Powder, només a la zona central de la cara.
 • ULLS: En la parpella crea un Smokey eye amb el gris talp i el negre de la paleta Perfect Filter Gloomy Days. Crea un eyeliner amb Epic Mousse recte. Traça un eyeliner de to platejat barrejant Multitasker i pigment platejat Magnetic. Aplica Worth the Hype a les pestanyes superiors. Pentina les celles amb Control Freak.
 • LLAVIS: Maquilla els llavis amb Lip Pencil Alluring ressaltant l’arc de cupido i emplena amb el mateix color. Dóna-li un toc de Thisiseverything Lip Oil per hidratar. Finalitza amb una vaporització de Matte Spray Finish.

Tots els productes utilitzats són de NYX Professional Makeup.

Segur que hauràs sentit a parlar d’aquesta desfilada. Per això, per acabar, t’ho deixem aquí perquè el disfrutis.

Font: AMIC / Belleza Activa

Comments are disabled

Comments are closed.