/ El Convit / La Cucanya Port Sitges

La Cucanya Port Sitges

La Cucanya Port Sitges. Un restaurant per a noces a Sitges, ideal per a la celebració del vostre banquet nupcial.

cucanya-sitges2014ratillihoritzontal

La Cucanya Port Sitges és un restaurant per a noces a Sitges, ideal per a la celebració del vostre banquet nupcial. Trobareu un ambient tranquil, exclusiu i replet de l’encant que proporciona un dels ancoratges més privilegiats de la Costa Daurada.

Situat a primera línia de mar, al costat de les millors platges de Sitges i dins de l’emblemàtic Port de l’Aiguadolç, el restaurant per a noces a Sitges ofereix tot tipus de serveis nupcials per convertir el vostre dia més especial, en inoblidable.

La cuina més mediterrània

El seu estil de restauració i cuina és el mateix que el de la històrica Cucanya del Racó de Santa Llúcia de Vilanova i la Geltrú.

En el nou restaurant de Sitges ofereixen una àmplia oferta gastronòmica amb el millor de la cuina marinera -amb peixos i mariscs- i la cuina artesana italiana – repleta d’entrants i pastes-. A més disposen de carns i especialitats locals, com l’amanida de Xató o el ‘Suquet de Gambes de Vilanova’. Per descomptat us segueixen oferint les seves cartes de temporada, amb productes exclusius del temps de cada estació de l’any.

Esdeveniments i celebracions

La Cucanya Port Sitges és un restaurant per a grups a Sitges. Disposen també de diversos salons privats i una terrassa completament adaptades per a realitzar tot tipus d’esdeveniments i celebracions; des d’aperitius i banquets per a noces a Sitges, fins a menjars per a grups, així com sopars d’empreses o aniversaris, esdeveniments d’empresa o comunions, amb capacitat fins a 180 persones. S’adapten sempre a les vostres necessitats.

A les seves instal·lacions també podeu celebrar la vostra cerimònia de noces, amb unes precioses vistes a la façana marítima de Sitges.

Aquí el MAPA

ralletes-form[1]ico2
Passeig del Port d’Aiguadolç, 1-20,
08870 Sitges
T. 93 894 07 68
www.lacucanyaportsitges.es

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.