/ Bellesa / Protegeix les teves mans del fred

Protegeix les teves mans del fred

La pell de les mans és fina i fràgil i una de les més exposades a les agressions diàries, que acaben deteriorant donant-li un aspecte sec, arrugat i apagat. Protegir-la del fred és senzill. T’ho expliquem.

Les mans són una de les parts del cos que més pateix les inclemències estacionals. Ara està exposada al fred, el vent, els canvis de temperatura, el sol, l’aigua, detergents, lleixius…

Un acte tan quotidià com rentar-se les mans també pot suposar una agressió per la seva delicada pell ja que s’altera la seva barrera de protecció natural. L’ideal és usar productes d’higiene que siguin suaus, sense alcohol ni perfums agressius. El Dr. Joan Arenas, assessor mèdic de Eucerin, aconsella per mantenir unes mans hidratades i sanes:

– Usa sempre productes suaus i evita els que tenen excessius perfums i sabons.
– Asseca bé amb una tovallola de cotó i usa sempre crema hidratant.
– Evita l’aigua molt calenta.
– Per realitzar les tasques domèstiques, usa guants i així evita que les mans estiguin en contacte directe amb compostos agressius.
– Realitza exfoliacions suaus setmanals, afavoreix l’eliminació de les cèl·lules mortes.
– Per a les pells molt seques, després de la rutina de neteja, hidrata les mans i fa servir uns guants de cotó per dormir, el resultat és una màxima hidratació i protecció.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

mansfredes

Comments are disabled

Comments are closed.