/ Bellesa / T’expliquem com escollir el pentinat segons l’escot

T’expliquem com escollir el pentinat segons l’escot

Des de fa molts anys i en diferents cultures és símbol d’elegància. Parlem del coll, aquesta part del cos que a l’hivern portem completament tapada i a l’estiu l’ensenyem fins l’escot. El coll és un element que eleva al màxim la importància d’un tall, i es converteix en la columna vertebral de qualsevol pentinat.

Quan un perruquer ens talla els cabells sempre busca la imatge més elegant i el look més atractiu. La clau de cada tall va sempre en funció de les necessitats personals i de l’estil de vida de cada dona (o home). Per això, a l’hora de tallar cal tenir en compte la manera habitual de vestir. A partir d’aquesta afirmació, et proposem els pentinats que millor s’adaptin a la teva forma de vestir el coll, és a dir, et proposem com hauria de ser el teu pentinat segons l’escot que acostumeu a lluir.

Per ajudar-te a visualitzar els looks, et vam mostrar propostes de Cebado, Indola, Camile Albane, Yolanda Aberasturi.

Colls a la caixa
Permeten els cabells molt curts, amb el clatell molt depurada i molt lleugera de formes. El perruquer treballa el clatell buscant un efecte molt desfilat, “a punta de tisora” i en ocasions a punta de navalla.

Colls alts
Un recollit pot deixar el clatell l’aire d’una manera semblant a com ho fa un bon tall. A més afavoreix sempre, encara que deixi a l’aire un clatell baix, alt, rodó o acabat en punta. Així doncs, amb els colls alts, tan habituals en l’hivern, el que ha de buscar-se fonamentalment és un efecte fora.

Grans escots
La cabellera per sobre de les espatlles “vesteix” literalment el coll nu. Això s’aconsegueix treballant en profunditat les zones internes del cabell, en tot el seu conjunt. Les puntes ondulades realcen l’escot i li donen un aspecte de suau sofisticació.

Mocador al coll
Una llarga cabellera llisa, voluminosa i amb molta brillantor, té “llicència per encantar” en aquest cas. També el cabell escalonat i asimètric, o amb efecte mullat, pot resultar divertit pel contrast que produeix. I si és molt fi, les puntes cap a dins et donaran un toc clàssic i més seriós, però igualment interessant.

Coll camiser i en pic
Denoten un estil desenfadat, molt útil i pràctic en innombrables situacions. El tipus de pèl que millor senti amb aquest estil de roba, que no té edat, és la mitja melena, molt rebaixada i sobretot molt extreta.

El cabell regirat per una “mà mestra”, o arrissat, amb caràcter marcadament juvenil i còmode, dóna forma a un conjunt que pot considerar-se molt anys 20, en què l’escuma fixadora, el gel modelador o les ceres són protagonistes d’aquestes tendències .

Grans colls
Són l’encarnació del maximalisme i afavoreixen molt. El que millor els va són les melenes curtes i voluminoses i també els cabells curts, enganxats en els laterals i amb el clatell plumejat o extret. Les formes geomètriques d’aquests talls creen addicció entre les més decidides.

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.