/ Blog / Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona Bridal Fashion Week

Amb les desfilades de 21 firmes nacionals i internacionals i la presència al saló de 260 marques, més de la meitat procedents de l’estranger, Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) es ratifica com a centre de la moda nupcial a Europa i un dels esdeveniments més rellevants del món en el seu àmbit. Del 26 d’abril fins l’1 de maig el palau 8 del recinte de Montjuïc s’omplirà de moda “prêt-a-couture” i d’alta costura concentrant uns 500 outfits a la passarel·la i més de 20.000 propostes al saló, perfectes per pronunciar el ‘sí vull’ o assistir a una cerimònia amb tot el glamour de les últimes novetats.

L’edició 2016 de la Barcelona Bridal Fashion Week començarà amb les desfilades de 21 firmes nacionals i internacionals que tindran lloc del 26 al 29 d’abril al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Seguirà entre el 29 d’abril i l’1 de maig el professional trade fair, amb les propostes de més de 260 marques, el 58% procedent de 17 països, sobretot del Regne Unit, EE.UU., Països Baixos i França que exposaran les col·leccions de moda nupcial femenina i masculina, vestits de cerimònia i complements de la temporada 2017.

Rosa Clarà inaugurarà la passarel·la que durant quatre dies seguirà acollint les desfilades d’un total de 21 firmes que presentaran no només vestits de núvia, sinó de festa i cerimònia. Entre els dissenyadors que mostraran exclusivament vestits de núvia estan, Pronovias, que serà l’encarregada de tancar les desfilades d’aquest any; Rosa Clará; Jesús Peiró; Cristina Tamborero; YolanCris; Inmaculada García; Marylise & Rembo Styling; la israeliana Galia Lahav; el nord-americà Justin Alexander; la francesa Cymbeline i Ramon Sanjurjo, que desfila per primera vegada al saló amb les seves creacions de moda masculina.

Isabel Zapardiez, Isabel Avendaño i la firma canària M&M mostraran les col·leccions de vestits de núvia i també outfits de festa, perfectes per a les convidades al casament i per a qualsevol ocasió que requereixi un look especialment elegant. El mateix farà el dissenyador indi-nord-americà, Naeem Khan, que presentarà una desfilada amb les seves últimes col·leccions de moda Bridal i de cerimònia en el marc de l’esdeveniment “Barcelona Bridal Night”, que reunirà al palau 8 del recinte de Montjuïc empresaris del sector i mitjans de comunicació especialitzats. Per la seva banda, Isabel Sanchís, Ana Torres, Matilde Cano, Carla Ruiz i Sonia Peña presentaran a la passarel·la les seves creacions de vestits de festa.

Galia Lahav participa per primera vegada
Una altra novetat d’aquest edició serà la presència de Galia Lahav, una de les firmes més prestigioses de l’univers de la moda, especialitzada en vestits de núvia i de festa. Al llarg dels seus 30 anys d’història, Galia, dissenyadora i creadora de la firma, ha vestit diverses estrelles de Hollywood com Jennifer López, la model australiana Dani Lawrence o la cantant Jana Kramer, per fer-les brillar a l’altar o a les catifes vermelles de tot el món.
La dissenyadora, d’origen rus i establerta a Tel Aviv (Israel), disposa de més de 40 punts de vendes repartits per tot el planeta. Les seves creacions tenen un estil inconfusible que conjuga les últimes tendències amb detalls extremadament luxosos. Presentarà a la passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week la seva col·lecció de vestits de núvia anomenada “N.2 of GALA by Galia Lahav”, d’estil urbà i romàntic. Així mateix, exposarà aquestes novetats i la col·lecció “N.1 of GALA by Galia Lahav” en el seu estand del trade show.

Més de 350 key buyers internacionals
Amb l’objectiu de donar suport a les empreses en la seva recerca de noves oportunitats de negoci en diferents països i impulsar així la seva promoció internacional, Barcelona Bridal Fashion Week 2016 ha aplicat novament el seu programa “Hosted Guest Program” basat en contactar directament amb els compradors de més rellevància del sector per visitar la fira. Gràcies a aquestes gestions, el saló comptarà amb la presència de més de 350 ‘key buyers’ procedents dels EUA i d’Europa, sobretot de U.K, Itàlia, França i Alemanya que enguany encapçalen la llista dels països ‘focus’ de la fira per l’alt potencial dels seus mercats.

Barcelona Wedding Summit, nou fòrum de debat sectorial
La fira inclourà a més diferents esdeveniments que tindran lloc a la ciutat relacionats amb el món de la moda bridal. Un d’ells serà el ‘Barcelona Bridal Summit’, unes jornades professionals organitzades per l’editorial Wedding Media International i el saló BBFW que reuniran al Caixaforum el 25 d’abril a empresaris i professionals del sector que se centraran en l’anàlisi dels principals reptes i transformacions del negoci de la moda nupcial a Espanya i a nivell internacional.

Més informació a Barcelona Bridal Week   http://www.barcelonabridalweek.com/ca/

 

 

 

bridalweek2016

Comments are disabled

Comments are closed.